Technische vakbeurzen Evenementenhal

Evenementenhal gaat weer van start met haar technische vakbeurzen. In het voorjaar vindt in Gorinchem Technische Industriële Vakbeurs, gecombineerd met Roestvast Staaldagen plaats. TIV is de vakbeurs voor toeleveranciers van de technische industrie, waar Roestvast Staaldagen zich richt op bewerking en verwerking van roestvaste metalen en andere hoogwaardige legeringen.

Het technische beursjaar wordt geopend met TIV Gorinchem in combinatie met de nieuwe vakbeurs Roestvast Staaldagen. Hiermee wordt RVS als specifiek segment binnen de branche uitgelicht. Naast het congresprogramma, dat wordt gehouden op de bovenverdieping, is de beursvloer ingericht voor fabrikanten, (toe)-leveranciers, bewerkers en importeurs welke hun afzetmarkt in verschillende sectoren hebben. Zo bedienen zij onder andere de on- en offshore en de technische industriële sector, maar ook de voedings- en genotsmiddelenindustrie en de medische sector. Er zijn op dit moment nog mogelijkheden om deel te nemen aan Roestvast Staaldagen. Heeft u interesse, neem dan contact op met de beursorganisatie.

TIV, METAVAK en VILO
De vertrouwde naam, het vertrouwde full service concept, met een compleet nieuwe opzet. TIV Hardenberg krijgt een nieuwe indeling van de beursvloer en openingstijden. De 15e editie van TIV Hardenberg zal plaatsvinden in hal 1 t/m 3 en hal 5 t/m 7. Hiermee komt hal 4 geheel ter beschikking van METAVAK, met een eigen entree zal de METAVAK exposant zijn klanten persoonlijk verwelkomen. De doorstroom naar TIV biedt de bezoeker een dynamisch platform, waarbij alle facetten uit de technische industrie aan bod komen.

Handen ineen
Om het aanbod nog completer te maken, zal ook VILO gelijktijdig met TIV en METAVAK worden gehouden in hal 6. VILO de vakbeurs voor de verpakkingsindustrie, intern transport-, logistiek- en opslagbranche. Doordat veel bedrijven in de technische industriële branche dagelijks in aanraking komen met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag, ontstaat er een combinatie waar het gehele interessegebied van de bezoeker gevoed zal worden. Tot slot zijn de openingstijden aangepast naar 13.00 uur tot 21.00 uur.

METAVAK & Gebruikte Machinevak
Voor de regio Midden – Nederland is METAVAK & Gebruikte Machinevak inmiddels een bekend platform voor de metaalbewerkende industrie. Met de aanvulling van de (jong) gebruikte machines voor verspanende en niet- verspanende bewerkingen op deze vakbeurs is er een compleet aanbod te bewonderen van zo’n 200 exposerende bedrijven. De locatie Evenementenhal Gorinchem, welke bestaat uit een grote hal, verleent zich hier zeer goed voor.

TIV & VILO Venray
TIV Venray zal in 2013 haar derde editie gaan beleven. Het concept van Evenementenhal begint ook in het zuiden van het land haar vruchten af te werpen. We zien dit terug in de groei die TIV Venray doormaakt. Voor komende editie verwachten we naast Westfalen Gassen en Colt International, weer nieuwe bedrijven kennis te laten maken met het concept. Zo zetten we wederom een stevig platform neer voor de technische industrie in deze regio.

Spreekt deelname u aan of wenst u een bezoek te brengen aan één of meerdere Technische Industriële Vakbeurzen? Kijk voor meer informatie op: www.evenementenhal.nl of bel 0523 – 289 898.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Fiberlaser vervangt twee plasmasnijders bij BAB Bamps

24-02 “Eén plasmasnijder hebben we teruggekocht, de andere gaat de afvalbak in”, zegt Jeffrey Datema…

Personeel en Opleiding

Opnieuw metalektro-stakingen in Zwolle

03-02 Ingrid Langenberg, bestuurder FNV Metaal: “Mensen willen druk blijven uitoefenen op de werkgevers om…

Personeel en Opleiding

Estafettestakingen in metalektro

20-01 Uit protest tegen de opstelling van werkgeversorganisatie FME in de onderhandelingen voor een nieuwe…

Personeel en Opleiding

Eerste actie bij Scania na stuklopen cao-onderhandelingen metalektro

10-12 Er komen acties en stakingen in de metalektro, nu de werkgevers niet zijn ingegaan…

Bedrijf en Economie

FNV stelt werkgevers Metalektro ultimatum

07-12 FNV heeft de werkgevers in de Metalektro maandag een ultimatum gestuurd om tot een…

Bedrijf en Economie

Cao-akkoord blijft uit; acties dreigen in Metalektro

02-12 Er dreigen acties in de Metalektro, nu werkgevers en vakbonden er na vijf onderhandelingsrondes…

Bedrijf en Economie

Werkgevers en werknemers naderen elkaar bij nieuwe cao Metalektro

09-11 De vakbonden en werkgeversorganisatie FME hebben in de vierde onderhandelingsronde over een nieuwe cao…

Oppervlaktetechniek

Klanten verlangen steeds meer kennis van jubilaris Topfinish

29-09 Dit jaar viert Topfinish in Mijdrecht haar 30-jarig bestaan. De specialist in polijsten, ontbramen…

Metaalnieuws inBeeld

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

19/10/2020

Veel investeringen in de plaatbewerking

X