Technology Tour Grob en Iscar bij STODT

0

De Technology Tour van Grob Benelux en Iscar doet op 6, 7 en 8 oktober STODT in Hengelo aan. Op alle drie dagen is er zowel ’s morgens als ’s middags een sessie, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op verspanend gebied worden gedemonstreerd.

Het voornaamste onderdeel van het programma is een doorlopende demo op de Grob G 350, een 5-assige freesmachine met een horizontale spil. Hierbij wordt bij elke bewerking dieper in gegaan op de techniek en wordt het hoe en waarom uitgelegd.  Er is een demo RVS (HM390, Feedmill FFX4 en FFQ4, nafrezen Logiq HTF, MegaTroco (UOP), Multi Master Swarf frezen, boren met SumoCham 12D en kleine diameters en draadfrezen) en een demo ALU (Iscar FAL 50MM (alu wisselplaat frees), MegaAluPower diameter 20mm 4,5,6D (hoogvolume voorfrezen) en nafrezen met LongFluteFinisher).

Huisshow

Tijdens de Technolgy Tour bij STODT kunnen de deelnemers ook een kijkje nemen bij de eerste virtuele huisshow van het moederbedrijf van Grob Benelux, die plaatsvindt van 5-10 oktober. Naast de presentatie van de nieuwste machines en systemen biedt Grob een digitale rondleiding door haar faciliteiten worden bezoekers geïnformeerd over actuele technologieën en serviceaanbod in exclusieve webseminars. Daarnaast zijn er live chats met experts en de wereldpremière van de nieuwe 5-assige universele machine van Grob.

Opgave voor de Technology Tour is mogelijk bij wel Grob Benelux als Iscar Nederland.