Teqnow biedt wekelijks interactieve webinars aan

0

Teqnow organiseert vanaf dinsdagochtend 21 april wekelijks, op elke dinsdagochtend (vanaf 10.00 uur), een webinar. Er komen vier verschillende onderwerpen aan bod, die alle vier tweemaal zullen worden gehouden.

Aangezien fysieke bijeenkomsten voorlopig niet meer zijn toegestaan, heeft Teqnow haar dienstverlening aangepast aan de huidige omstandigheden. Teqnow is het platform van Koninklijke Metaalunie dat de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële MKB vergroot en stimuleert.

Veel bedrijven hebben op dit moment te maken met een forse terugval van omzet. Op tal van plaatsen wordt verminderd gewerkt. Komt er in het bedrijf tijd vrij, dan is het verstandig om deze tijd niet onbenut voorbij te laten gaan. Het is slim om dan gericht te gaan werken aan het verbeteren van het eigen bedrijf. De Teqnow-webinars zijn zowel gericht op ondernemers als ook op alle medewerkers. Voor deelname aan de webinars is alleen een computer met internetverbinding nodig (er is geen speciale software noodzakelijk). Via een toegestuurde link krijgt de deelnemer toegang tot het webinar.

De volgende onderwerpen komen de komende vier weken aan bod:

21 april: Enkelstuksproductie tegen de kosten van serieproductie

28 april: Effectief werkvoorbereiden

05 mei: Effectief inzetten van medewerkers

12 mei: Toekomstbestendige en duurzame inzet van medewerkers

Voor meer info over en inschrijven voor deze speciale Teqnow-webinars kijk op www.teqnow.nl/agenda.