Trainingen QRM Alpha Specialist

0

Wegens de grote vraag start LeanTeam op 7 mei weer een nieuwe reeks trainingen tot Gecertificeerd QRM Alpha Specialist in Eindhoven. Het doel is, dat de deelnemer na het volgen van deze training uit kan leggen wat de voordelen van QRM zijn en waarom het toegepast zou moeten worden.

De opzet is mede geënt op het delen van ervaringen. In vier E-learning blokken, aangevuld met zes interactieve plenaire sessies wordt de theorie en toepassing van QRM toegelicht. LeanTeam maakt daarbij gebruik van praktijkvoorbeelden om theorie en de vaak weerbarstige praktijk naast elkaar te leggen. Tijdens de trainingen zullen ervaringsdeskundigen hun ervaringen delen. Hierdoor komen de deelnemers alle ins & outs te weten van mensen die ruimschoots ervaring hebben opgedaan met de implementatie van QRM.

Aan de hand van een examen wordt beoordeeld of de deelnemer zich de theorie eigen heeft gemaakt. Door een praktijkcase uit te werken wordt beoordeeld of de theorie is begrepen en of deze ook in praktijk kan worden gebracht. In september starten ook trainingen van LeanTeam in de regio’s Noord-Oost Nederland en Noord-Zuid-Holland.