Trainingen voor leidinggevenden

0

Voor mensen met een leidinggevende functie in de metaal- en technische sector organiseert PKM de training functionerings- en beoordelingsgesprekken. Deelnemers aan deze training leren hoe je op een plezierige manier afspraken maakt, zodat de medewerker zich optimaal ontwikkelt.

 

Tijdens de training op 29 januari worden de modellen voor functionerings- en beoordelingsgesprekken behandeld. De cursisten worden voorzien van tips & trucs en doen enkele praktische oefeningen. Na deze cursus zijn ze in staat de verschillende gesprekken te onderscheiden en te definiëren. Deelnemers zullen medewerkers objectiever kunnen beoordelen en kennen de structuur van de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Ook verzorgt PKM weer de tweedaagse cursus Leidinggeven voor het middenkader. Dit is een training voor (beginnende) leidinggevenden in de metaal en techniek. Deze populaire training van PKM behandelt de belangrijkste aspecten voor een beginnende leidinggevende en wordt op 7 en 14 maart gegeven in Nieuwegein. Deze training is geschikt voor mensen die leiding geven aan technische mensen en een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Deelnemers leren feedback aan medewerkers te geven, zodat zij ‘kritiek’ als opbouwend ervaren. Deze training is niet alleen voor de beginnende leidinggevende, maar ook voor mensen die al een tijdje bezig zijn en hun vaardigheden willen verbeteren.