Trumpf-directeur Menko Eisma vice-voorzitter FPT-VIMAG

0
952

Menko Eisma, directeur van Trumpf Nederland, wordt de nieuwe vice-voorzitter van FPT-VIMAG. Hij is de opvolger van André Gaalman van Leering Hengelo, die op zijn beurt de voorzittershamer overneemt van Richard Boske. Officieel treedt Eisma toe na de TechniShow.

Eisma zal zich met het bestuur inzetten om voor de branche meer kennis toe te voegen en de business in de toekomst te verwaarden. “FPT-VIMAG heeft als missie de verdienkracht van de aangesloten leden te versterken en daarmee de Nederlandse maakindustrie te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige basis. De doelstelling voor de brancheorganisatie is: netwerken verbinden, kennis verdiepen en de business voor de toekomst verwaarden. Deze missie spreekt mij zeer aan”, zegt Eisma.

Chantal Baas, directeur FPT-VIMAG, is verheugd over de toetreding van Eisma tot het bestuur van de vereniging. “De productietechnologie is een van de belangrijkste economische krachten van Nederland. Om dat belang te onderstrepen, is een sterk bestuur noodzakelijk.”

FPT-VIMAG vertegenwoordigt 170 bedrijven in de productietechnologie en is merkeigenaar van de TechniShow. De grootste technologiebeurs in de Benelux wordt van 15 tot en met 18 maart gehouden in de Utrechtse Jaarbeurs.