Tuwi bouwt aan tweede vestiging in Moerdijk volgens planning

0

Tuwi is bezig met de interne ombouw en inrichting van de tweede vestiging in Moerdijk. Er ontstaat kantoorruimte, spreekruimte en een grote showroom van 500 vierkante meter, waar klanten straks zichzelf kunnen overtuigen van de mogelijkheden van de diverse machines, zoals lasersnijmachines en kantbanken.

Begin februari maakte de machineleverancier uit Winterswijk al bekend dat er een vestiging bij komt in Moerdijk. De ombouwwerkzaamheden voorlopen voorspoedig, begin mei arriveren de eerste meubels. Als er geen verdere beperkingen vanuit de overheid worden opgelegd vanwege het coronavirus, zal de nieuwe vestiging in mei haar deuren openen. Het aangekondigde open huis ter gelegenheid van de opening zal waarschijnlijk worden verzet naar een latere datum. Zodra een bezoek aan de nieuwe vestiging aan de Plaza 24A in Moerdijk mogelijk is, zal Tuwi de klanten hiervan op de hoogte stellen.

Tuwi krijgt in Moerdijk de beschikking over kantoorruimte, spreekruimte en een grote showroom van 500 vierkante meter.
Tuwi krijgt in Moerdijk de beschikking over kantoorruimte, spreekruimte en een grote showroom van 500 vierkante meter.

Online en fysieke demonstraties

Een bezoek aan de showroom van Tuwi in Winterswijk is overigens op dit moment alleen mogelijk na afspraak. Tijdens het bezoek en de eventuele machine-demonstraties worden de door het RIVM opgedragen regels strikt nageleefd. Indien gewenst is nu ook een digitaal showroombezoek mogelijk. De adviseur van Tuwi is in dat geval bij de machine aanwezig om alles via de videoverbinding te laten zien. Via een videogesprek kan hem alles worden gevraagd.

Voor een online machinedemonstratie of een fysieke demonstratie in Winterswijk of Moerdijk kan men contact opnemen met het algemene telefoonnummer 0543–549549.