Tuwi introduceert AMOB machines op METAVAK

0

Tuwi is sinds 1 september officieel dealer van de doornbuig- en profielwalsmachines van AMOB. Deze week worden op METAVAK Gorinchem alvast enkele machines van deze Portugese fabrikant gepresenteerd.

Het vooruitstrevende Portugese AMOB, opgericht in 1960 en nog steeds in handen van de familie Barros, heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van CNC doornbuigmachines. Met name in deze productlijn heeft AMOB een vooraanstaande positie in de markt verworven. Daarnaast produceert AMOB profielbuigmachines (conventioneel, NC en CNC gestuurd). De Portugese producent heeft eigen 3D software voor het buigen van profiel, pijp en buis ontwikkeld. Deze software is eenvoudig te bedienen.

Alle machines worden compleet in de modern geoutilleerde fabriek in Louro door meer dan 150 werknemers geproduceerd. Tuwi neemt de commerciële en servicegerelateerde activiteiten in de Nederlandse en Belgische markt op zich.

Tijdens METAVAK demonstreert Tuwi alvast enkele machines van AMOB. Op korte termijn zal ook een representatief aantal AMOB machines (doornbuig- en profielwalsmachines) in Tuwi’s showroom in Winterswijk worden gepresenteerd.

Tuwi, stand C122