Vacatureplatform Solidworks specialisten

0

Design Solutions lanceert samen met Cadjobs het gespecialiseerde recruitmentplatform Solidworksjobs. Dit helpt organisaties de juiste Solidworks specialisten te vinden.

De schaarste op de arbeidsmarkt remt de groei van de maakindustrie. Met Solidworksjobs beantwoordt Design Solutions deze uitdaging, door Solidworks vacatures onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde engineers en technici. Daarnaast faciliteert Design Solutions samen met Cadjobs assessments en trainingen, om te zorgen dat kandidaten de benodigde kennis en vaardigheden hebben.

Dilis Biesheuvel, Sales Director van Design Solutions: “We zien dagelijks hoe belangrijk het voor hen is om de juiste mensen aan de digitale tekentafel te hebben. Dán is échte innovatie mogelijk. Dankzij ons partnerschap met Cadjobs kunnen we klanten nu ook helpen de beste engineers te werven. Indien nodig brengen we in ons trainingscentrum de skills naar het vereiste niveau. Het resultaat: meer innovatie en groei.”

Hoe werkt het?
Een bedrijf geeft zijn Solidworks vacature door, waarna een accountmanager van Solidworksjobs de specifieke wensen en bedrijfscultuur met de opdrachtgever bespreekt en vertaalt in een vacature op www.solidworksjobs.nl. Aan de andere kant screent een recruiter persoonlijk elke engineer die zich inschrijft, om van hem of haar een anoniem profiel te maken dat op de website en via andere online kanalen wordt gepubliceerd. Zien de professionals van Solidworksjobs een match, dan proberen ze kandidaat en werkgever bij elkaar te brengen. Uiteraard kunnen kandidaten en bedrijven ook zelf reageren, bijvoorbeeld naar aanleiding van een e-mail update met nieuwe vacatures of kandidaatprofielen.