Van Raak Staal opent extra vestiging

0

Met ingang van het nieuwe jaar wordt de Van Raak Groep uitgebreid met een extra vestiging. Om de groei van Van Raak Staal in goede banen te leiden zal namelijk in Wijchen het zesde filiaal worden geopend.

Van Raak Staal heeft al vestigingen in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten (Richard Janssen Staal). Met de komst van de extra vestiging in Wijchen voegt Van Raak een RVS specialist toe aan de markt. In de nieuwe vestiging zal namelijk een compleet voorraadassortiment roest vast staal in diverse kwaliteiten komen te liggen. De groothandelaar in staal, rvs en aluminium gaat onder meer ronde buizen, vierkante en rechthoekige kokers, staven, platen en fittingen uit voorraad leveren.

Toenemend gebruik roestvast staal
De directie van Van Raak kiest vanwege de marktbehoefte voor deze uitbreiding: “Wij zien vanuit onze partnerbenadering volop ruimte en mogelijkheden om als RVS specialist de markt te verrijken. Van Raak Stainless bedient de verzorgingsregio’s van Van Raak Staal. Dit doen we zoals onze relaties op de reeds bestaande vestigingen dagelijks van ons gewend zijn: met een hoog serviceniveau, snelle leveringen en natuurlijk transparante prijzen.”