Verspanende gereedschappen online verkrijgbaar bij shop.huvema.nl

0

Het uitgebreide assortiment aan gereedschappen voor de werkplaats, algemene verspaning en matrijzenbouw van Huvema  is nu ook online verkrijgbaar via shop.huvema.nl. Producten  van hoogwaardige kwaliteit en veelal Europees fabricaat van de private label merken i-Tools en TCE.

Met het merk TCE biedt Huvema gereedschappen van A-kwaliteit. TCE heeft zich al meer dan 40 jaar bewezen in de matrijzenbouw voor aluminium extrusiebedrijven in meer dan 55 landen. Als één van de marktleiders in deze branche levert TCE niet alleen specials, maar ook vele andere producten van hoogwaardige kwaliteit, zoals boren, frezen, tappen, diamantvijlen, slijp- en polijstproducten. De laatste 15 jaar zijn TCE producten ook terug te vinden in de normale verspaning. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. De in europa geproduceerde producten worden uit eigen voorraad geleverd.

i-Tools gereedschappen
Het merk i-Tools wordt door Huvema gevoerd om de Huvema machines te voorzien van gereedschappen. De i-Tools gereedschappen onderscheiden zich door hun goede prijs/ kwaliteitverhouding. Het programma is zeer breed en wordt wekelijks uitgebreid.  I-Tools gereedschappen zijn met name geschikt voor gebruik in werkplaatsen, op scholen, bij machinefabrieken en in de algemene verspaning. i-Tools is een wezenlijk onderdeel van de groei, die  Huvema de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Advies en ondersteuning
Huvema en TCE beschikken over jarenlange knowhow op het gebied van verspanende gereedschappen. Welke verspaningsproblemen men in de industrie, constructie en onderhoudswerkplaats ook heeft: Huvema biedt de juiste oplossing. De specialisten geven waar nodig advies en technische ondersteuning.  Ook het eventueel testen op locatie is mogelijk.

De professionele en betrouwbare tooling van Huvema heeft een sterke prijs/kwaliteit verhouding en is uit voorraad leverbaar. Via shop.huvema.nl kan men de gereedschappen veilig en eenvoudig online bestellen tegen gunstige condities.  Vandaag besteld = morgen er al mee werken.