Vijfde generatie aan de slag bij Widenhorn

187

Net als veel bedrijven was de afgelopen TechniShow ook voor Widenhorn een groot succes. Veel bezoekers wisten de stand te vinden om kennis te nemen van de innovaties op het gebied van software, gereedschappen en onderdelen voor plaatbewerking.

Er was vooral veel vraag naar de geavanceerde 3D STEP module. Veel bestaande en nieuwe klanten namen direct de beslissing om deze module aan te schaffen, mede vanwege de korte terugverdientijd.

Hulp van familie
Vanwege de drukte had Widenhorn-directeur Anco Euser voor de bemanning van de stand hulp van familie ingeroepen. Neef Dinant had even geen baantje of opleiding en wilde graag helpen met het demonstreren van de lasersystemen. Dat bleek een succes en omdat Dinant ook interesse heeft voor de mogelijkheden van plaatbewerking, wilde hij graag in dienst komen. “Dat kwam goed uit want door de groei is er behoefte aan enthousiaste nieuwe mensen”, vertelt Anco Euser. “Maar in de techniek is het voor iedereen lastig personeel te vinden.”

Twee weken later was het contract een feit. Een heugelijk moment, want Dinant is de vijfde generatie in het familiebedrijf. De geplande logistieke opleiding is ingeruild voor een technische opleiding. Dinant zal starten met alle magazijnwerkzaamheden en service aan de Universal Lasers maar is enthousiast genoeg om alles wat Widenhorn te bieden heeft te leren.

www.widenhorn.nl