Wagner presenteert efficiënte innovaties

0

Wagner presenteert op de Paintexpo van 17 tot en met 20 april in Karlsruhe de nieuwste innovatieve producten en oplossingen voor een verbeterde efficiëntie in het productieproces.

Zo worden nieuwe automatiseringsconcepten voor efficiënt natlakken gepresenteerd, zoals de hoge-rotatie-verstuiver voor bewegingsautomaten en lineaire assen Topfinish Bell 1S. Deze is in vele varianten te verkrijgen, bijvoorbeeld met geïntegreerde 2- of 4-kleurwisselschijven of 2-componentmengers. Deze Rotobell is een aanvulling op de RobotBell 1 voor robottoepassingen, die sinds 2017 op de markt is. Alle modellen van deze productfamilie hebben verstelbare vormingslucht en kunnen gebruikt worden met verschillende Bell disc-combinaties. Korte spoelprocessen en kleurwissels ondersteunen snelle cyclustijden bij het lakken van werkstukken.
Walther Pilot, een dochteronderneming van de Wagner Group, presenteert de Pilot GA 9010 Marking. Het volautomatisch spuitpistool voor één- en meerkleurige spot- en lijnmarkering. Dit zorgt voor perfecte, scherp gerande markeringen bij de OK/NOK-markering van componenten, bij de alfanumerieke identificatie en in de metaalverwerkende industrie.
De interesse van de beursbezoekers zal ook getrokken worden door de automatische laagdiktemeter Layer Check LC 1000, waarmee de laagdikte van zowel de poeder- als de natlak vóór het moffelen of drogen zonder contact en op de micrometer nauwkeurig gemeten kan worden.

www.wsb-benelux.eu