WBM Staalservice: Leer!

WBM Staalservice heeft een nieuw magazine uitgebracht: Leer! Het blad geeft een beeld van wat WBM doet als opleider voor vmbo’ers, mbo’ers, hbo’ers, zij-instromers, techneuten die willen groeien én voor medewerkers van WBM.

Evelien Harbers (links) van Marketing & Communicatie en HRD-specialist Marianne Mosselman met de eerste uitgave van Leer!

WBM Staalservice in Stramproy is specialist op het gebied van plaatbewerking en een erkend leerbedrijf. Bij het bedrijf wordt breed naar leren gekeken. “We hebben uiteenlopende mogelijkheden om kennis te maken met en je te verdiepen in het vak van metaalbewerking”, zegt Marianne Mosselman, HRD-specialist bij WBM, hierover. “Dat zijn events en opleidingstrajecten voor een uiteenlopende doelgroepen; middelbare scholieren, studenten, zij-instromers, techneuten die willen groeien en onze eigen medewerkers.”

WBM is regelmatig aanwezig op beroepenmarkten en evenementen voor beroepsoriëntatie en stages op scholen. “Daar wil je in een korte tijd je uitgebreide palet aan mogelijkheden overbrengen aan leerlingen, potentiële stagiaires en werkzoekenden”, vult Evelien Harbers, coördinator Marketing en Communicatie, aan. “Dat is best veel informatie. Daarnaast hebben mensen behoefte aan concrete voorbeelden, en eventueel welke opleiding daarbij aansluit. In Leer! hebben we alles op een rijtje gezet met praktijkvoorbeelden en foto’s.”

Wie een exemplaar van de Leer! wil ontvangen kan contact opnemen met Marianne Mosselman en/of Anouk Helsper (HRM-professional bij WBM).

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

WBM Staalservice zet volgende stap in verduurzaming

03-09 ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem, dat wordt…

Plaatbewerking

WBM Staalservice biedt kennisdagen aan

14-06 Onder de tien deelnemers van Stinis waren IT’ers, engineers en inkopers. Samen met engineers…

Toeleveren

Whitepaper WBM: contouren dichtbij zetlijn

16-05 In stand 432 is het document met als thema ‘Producten met contouren dichtbij de…

Materialen

WBM spreker op virtuele Euroblech

21-10 WBM Staalservice centrum is één van de sprekers op het digitale alternatief van Euroblech,…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV