Webshop Mevaco biedt alles op gebied van geperforeerd metaal

De online-shop www.mevaco-shop.nl is de grootste troef van Mevaco, onderdeel van RMIG. Deze shop is uniek in de wereld van geperforeerde platen, strekmetaal, geweven- en gepuntlast gaas en metaalgaas.

Het opzoeken van het gewenste product in het grote assortiment standaardproducten gaat heel eenvoudig in de webshop.

Ongeveer drie jaar geleden hebben RMIG, Europa’s toonaangevende leverancier van geperforeerde platen, strekmetaal, geweven- en gepuntlast gaas en metaalgaas, en het Duitse bedrijf Mevaco de handen ineen geslagen. RMIG heeft Mevaco overgenomen. Hierdoor is Mevaco de nieuwe merknaam geworden van RMIG voor de productie en levering van alle standaard- en voorraadplaten geperforeerd metaal, strekmetaal, geweven- en gepuntlast gaas en metaalgaas en eenvoudig maatwerk in kleine series.

Voordelen webshop

De voordelen van de online shop zijn legio. Deze shop is altijd open, men is dus niet gebonden aan openingsuren om informatie op te zoeken of platen aan te kopen. Het opzoeken van het gewenste product in het grote assortiment standaardproducten gaat heel eenvoudig.
Met de handige tool ‘Configurator’ kan men zelf eenvoudig maatwerk berekenen en bestellen. Er is geen minimum aantal platen nodig om een besteling te kunnen plaatsen, dat kan al vanaf 1 plaat. De prijzen zijn altijd inclusief verpakkings-en transportkosten, zodat betrouwbaar gecalculeerd kan worden. Tot slot krijgt de klant bij een online bestelling 6% korting op de gangbare prijs.

Bestaande klanten hoeven hun contactpersoon bij RMIG-Mevaco alleen maar een seintje te geven om hun account voor de online-shop te activeren. Nieuwe klanten kunnen zich eenvoudig en snel registreren en direct toegang krijgen tot de webshop om producten op te zoeken, de prijs te bekijken en direct te bestellen. De producten worden binnen enkele dagen geleverd en eenvoudig maatwerk wordt binnen 4-5 dagen geproduceerd.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Specialist in ‘metalen met gaten’ versterkt productie

27-03 Holwerda heeft een werktuigbouwkundige achtergrond en meer dan 25 jaar ervaring in het laten…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV