Wortelboer presenteert nieuwe ontwikkelingen voor pijp en plaat

Th. Wortelboer, specialist op het gebied van pijpeind- en plaatkantbewerking (speciaal voor het maken van de lasvoorbewerking), heeft diverse nieuwe producten in haar  leveringsprogramma opgenomen. Het zijn enkele nieuw ontwikkelde machines alsmede toebehoren bij het lassen van pijp- en plaatmateriaal.

Ook is een volledig nieuwe website gelanceerd om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De site biedt een duidelijk overzicht van het programma van Wortelboer, alsmede het verhuurprogramma. Tevens zijn diverse productvideo’s toegevoegd, ook zijn er vele producten bijgekomen.

Plaatkantenfreesmachines

De HBM plaatkantenfreesmachines blinken onder andere uit door het gebruiksgemak.

De HBM plaatkantenfreesmachines blinken onder andere uit door het gebruiksgemak.

De CHP serie plaatkantenfreesmachines wordt onder andere uitgebreid met een CHP-60-G INV (net als de andere INV modellen). Na de succesvolle CHP-60-G is de fabriek Cevisa er opnieuw in geslaagd een freesmachine te maken welke zelfrijdend langs een plaat kan gaan (of een plaat door de machine kan voeren) zoals de andere CHP-machines. Het grote verschil zit in de bewerking van de onderzijde van de plaat.

Tevens is er een CHP-60-G verkrijgbaar voor het maken van J-bevels en een special waarbij de CHP-60-G van 20° – 80° te gebruiken is waarbij onder 80° een breedte van 52mm te bewerken is in één bewerkingsgang.

Daarnaast heeft Wortelboer de HBM plaatkantenfreesmachines in haar programma opgenomen met de modellen HBM-8 en HBM-15 waarmee kan worden afgeschuind, ontbraamd of een radius kan worden aangebracht. Deze machines blinken onder andere uit door het gebruiksgemak en ze zijn trillingsarmer waardoor wisselplaten een langere standtijd hebben.

RSG Brandsnijmachines

De RSG brandsnijmachines voor buizen zijn speciaal geschikt voor het snijden van de stukken van een segmentbocht.

De RSG brandsnijmachines voor buizen zijn speciaal geschikt voor het snijden van de stukken van een segmentbocht.

Verder is de productie en verkoop van de RSG brandsnijmachines overgenomen. De RSG brandsnijmachines voor buizen zijn speciaal geschikt voor het snijden van de stukken van een segmentbocht. Dit naast het ‘normale’ recht snijden. Dankzij de verstelbare ring is het mogelijk om segment stukken van maximaal 22,5° te snijden inclusief de laskantafschuining. Er zijn diverse modellen voor pijpdiameters 65-2000 mm en de machines zijn leverbaar met een hand of elektrisch-bediende aandrijving.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Laskanten voorbewerking voor pijp en plaat

01-03 De CHP-60 serie freesmachine voor plaatkanten wordt constant uitgebreid met mogelijke opties. Na de…

Plaatbewerking

Spiegelgladde laskanten in een handomdraai

19-10 Riam (voluit Riam Dordrecht BV) is een toeleverancier van kwalitatief hoogwaardig snijwerk. Het bedrijf…

Plaatbewerking

Blechexpo groeit in alle opzichten

28-10 Meer exposanten, een grotere beursvloer en veel meer internationale deelname. De vakbeurzen Blechexpo en…

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021