Tradinco Instruments sluit zich aan bij Indutrade Benelux

120

Tradinco Instruments is onderdeel geworden van de technische bedrijvengroep Indutrade Benelux.  Tradinco richt zich op kalibratie- en sensoroplossingen, voornamelijk voor druk en temperatuur, voor de industriële markt.

Vanuit de hoofdvestiging in Zoetermeer biedt deze specialist haar wereldwijde klanten onder andere geaccrediteerde kalibratiediensten, kalibratiesoftware en klantspecifieke oplossingen. Daarnaast distribueert het bedrijf kalibratieapparatuur en sensoren van internationale marktleiders.

Vier overnames in 2017
Met het zetten van de handtekeningen door Richard Derksen (Managing Director Tradinco Instruments) en Robert Timmer (CEO Indutrade Benelux) realiseerde Indutrade Benelux net voor de jaarwisseling de vierde overname van 2017. De firma’s Corode en Bönnekamp werden het afgelopen jaar overgenomen door Indutrade-dochters. Tubeworkx (lid van de ‘club’ sinds juli 2017) en Tradinco Instruments vallen direct onder de Indutrade Benelux-holding.

Onder de Indutrade Benelux-holding vallen de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten.

Facebook Comments