3-in-1: reiniging, opslag en vervoer

0
17

Hulkenberg, leverancier van transport- en opslagsystemen, presenteert op Surface Campus de Techrack reinigingskorven en Variogrid producttrays. Deze kunststof producten bieden een 3-in-1 oplossing voor de industriële onderdelenreiniging.

Het Techrack-systeem bestaat uit kunststof reinigingskorven voor industriële onderdelen. In een Techrack korf worden onderdelen gereinigd, opgeslagen en vervoerd. Onderdelen ompakken tussen reiniging en opslag is niet nodig. Een Techrack reinigingskorf wordt exact op de afmetingen van de inhoud afgestemd; zowel de vakverdeling als de binnenhoogte is perfect passend. Door het Euronorm bodemformaat 600×400 mm zijn de korven optimaal te combineren met Europallets, industriepallets en rolcontainers.

Het Variogrid-systeem van Hulkenberg biedt eveneens een 3-in-1 oplossing voor reiniging, transport en opslag van metalen onderdelen. Variogrid is een producttray die bestaat uit een rastervormige kunststof basisplaat. Hierop kan met kunststof pins en strips een exact passende indeling voor onderdelen gemaakt worden. Opvallend is de flexibiliteit van Variogrid: de basisplaat is in nagenoeg elk formaat leverbaar en de variabele indeling met pins en strips is elk moment te wijzigen. De Variogrid producttrays zijn bovendien stapelbaar. Met het Techrack-systeem en het Variogrid-systeem biedt Hulkenberg oplossingen op maat voor industriële onderdelenreiniging. Voor iedere toepassing kan een passende producttray samengesteld worden.

hulkenberg Techrack
Techrack kunststof korven voor het reinigen, opslaan en vervoeren van metalen onderdelen.