7-assige robotmeerspan komt los op TechniShow!

0

De robotmeerspan die Rolan Robotics presenteert omvat diverse modellen uit de complete lijn van de 7-assige generatie. Met deze generatie maakt robotfabrikant OTC een grote sprong vooruit ten opzichte van de 6-assige robots.

Het hoekje om …
De 7-assige robot kan om de extra elleboog-as roteren en daardoor om obstakels heen bewegen. Bovendien kan de robot op de sokkel blijven stil staan en toch zijdelings bewegen. Hierdoor kan de robot om het hoekje lassen en neemt het werkbereik aan de binnencirkel van de robot toe. Ideaal voor producten waarbij zowel aan de binnen- als buitenzijde gelast moet worden.

Andere belangrijke voordelen van de 7-assige robots:

  • Dankzij de compacte footprint kunnen twee robots dicht tegen elkaar staan zonder dat ze in elkaars vaarwater komen. Dit maakt de robot zeer geschikt voor grote series op een compact product, waarbij korte cyclustijden gewenst zijn.
  • De robot kan eenvoudig om opspanklemmen heen lassen, dankzij zijn flexibiliteit.
  • De meerprijs van 7-assige robot ten opzichte van 6-assige robots is gering.
  • Alle robotarmen zijn zowel met slangenpakket binnendoor als buitenom in standaard en verlengde uitvoering te verkrijgen in een 7-assige uitvoering.
Bezoek Rolan Robotics op de TechniShow en laat u verrassen door de snelheid en wendbaarheid van de nieuwste generatie robots.