Aalbers|farina pakt flink uit met kantbanken

0

Omdat de Aalbers groep in Renswoude het 50-jarig bestaan viert, pakt aalbers|farina stevig uit met kantbanken. Tijdens de klantendagen op 4 en 5 november ter gelegenheid van het jubileum worden  de eerste vijf CNC kantbanken te koop aangeboden voor 50.000 euro per stuk.

De kantbanken, van West-Europese makelij en kwaliteit, hebben een werklengte van 3 meter en een capaciteit van 160 ton, vier assen en actieve hydraulische bombering. Ze zijn uitgerust met een Delem DA58T besturing en een touchscreen. “Dit is echt een knappe kantbank”, zegt accountmanager Gert Bottenberg. “Je krijgt veel kwaliteit voor een relatief lage prijs. Normaal liggen deze prijzen zo’n 35% hoger. Alleen vanwege het jubileum van de Aalbers groep doen we nu op onze klantendagen deze aanbieding, dus de eerste vijf gelukkigen besparen zo’n 20.000 euro.”

De actie is dan ook van beperkte duur. Wie zo’n kantbank wil hebben, moeten deze tijdens de klantendagen bestellen. Uiteraard wordt de machine daar live gedemonstreerd. “Wees er snel bij want op is op. Kom kijken, bewonder, test en bestel”, zegt Bottenberg.
De klantendagen kunnen overigens alleen op uitnodiging worden bezocht. Mensen met belangstelling voor een actie-kantbank of andere machines uit het programma, kunnen zich aanmelden bij [email protected] onder vermelding aalbers|farina actie.

Aalbers|farina is het jongste bedrijf binnen de Aalbers groep. Het brengt platenmagazijnen, langgoedstellingen, kantbanken en scharen op de markt. Hiermee richt dit Aalbers onderdeel zich op metaalbewerkers, die de efficiency en kwaliteit en daarmee de productiviteit in hun productieprocessen op topniveau willen brengen.