AESC en Elfsquad versterken elkaar

AESC in Den Bosch, specialist in software en automatisering binnen de maakindustrie, heeft een strategisch partnerschap gesloten met Elfsquad uit Drachten. Als officiële partner zal AESC zich bezighouden met de implementatie, begeleiding, het verzorgen van cursussen en verkoop van Elfsquad’s CPQ (Configure, Price, Quote) oplossing.

V.l.n.r. Dirk van Zwieten (AESC), Jildou Kracht (Elfsquad) en Devy van Dinteren (AESC).

Dirk van Zwieten, CTO bij AESC, benadrukt de meerwaarde van Elfsquad: “Elfsquad biedt bedrijven in de maakindustrie een uitgebreide en flexibele oplossing om hun offerteprocessen voor configureerbare producten te stroomlijnen, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.”

Stroomlijnen offerteprocessen

Onder leiding van Dirk van Zwieten en Devy van Dinteren, biedt AESC oplossingen op het gebied van software en automatisering ter ondersteuning van de maakindustrie. Denk hierbij aan CAD, CAM, Calculatie, Visualisatie en nu ook CPQ. Elfsquad, opgericht door Jan Brolsma in 2016, richt zich op het stroomlijnen van offerteprocessen.
De samenwerking ontstond vanuit een groeiende vraag vanuit het gezamenlijke netwerk van klanten. Van Dinteren benadrukt de synergie tussen AESC en Elfsquad: “We kunnen onze klanten in de maakindustrie nu beter ondersteunen bij het versnellen en optimaliseren van hun offerteprocessen.” Jildou Kracht, partnermanager bij Elfsquad, voegt toe: “De samenwerking met AESC is een logische stap voor ons, gezien de complementaire kennis en expertise van beide bedrijven.”

De reeds voltooide en lopende projecten binnen de samenwerking omvatten onder andere het automatiseren van offertes, integraties met ERP- en CRM-systemen, het automatisch genereren van productietekeningen en het creëren van 2D- en 3D-visualisaties. AESC kan klanten bijstaan bij het volledig inrichten van Elfsquad, maar bijvoorbeeld ook bij het ontzorgen op het gebied van visuals en het automatisch aanmaken van productiebestanden.

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Tuwi-klanten onder de indruk van ontwikkelingen bij Durma

11-04 Tuwi brengt de machines van Durma al sinds 2005 op de Nederlandse markt en…

Automatisering

ISD Benelux en Elfsquad bundelen krachten

27-01 “Waar een klant eerst alle mogelijke opties van een project door middel van Excelsheets…

MetaalNieuws Extra IM

AESC en Oroox brengen e-commerce naar de metaalbedrijven

22-12 De vierde industriële revolutie is in volle gang en ook in de maakindustrie wordt…

Automatisering

AESC gaat online verkooptool Rhodium24 vertegenwoordigen

22-01 AESC, leverancier van software voor de maakindustrie, gaat samenwerken met Metal Heaven en biedt…

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021