Automatisering en opspanning: hoe werkt het?

0

Cellro organiseert op vrijdag 24 mei een inspiratiedag voor verspaners in de metaalindustrie. Het thema is ‘Automatisering en opspanning: hoe werkt het?’.

Cellro nodigt tijdens deze editie tevens twee bedrijven uit die gespecialiseerd zijn in spantechniek. Dat zijn Schunk, specialist in spantechniek en grijpsystemen, en BIS Specials, importeur van Hainbuch en specialist in spantangen, die hun producten zullen demonstreren in het democentrum van Cellro in Veenendaal.

De inspiratiedag is bedoeld voor metaalverspaners die overwegen de stap naar automatisering te maken. Ook voor die verspaners die wellicht denken dat automatisering voor hen een te grote stap is, omdat ze kleine series draaien of omdat de variatie in hun productie te groot is. Cellro is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen, ook voor kleine en middelgrote bedrijven. Dankzij jarenlange ervaring heeft het bedrijf veel kennis vergaard juist op dit gebied.

Tijdens de inspiratiedag gaan Cellro, Schunk en BIS Specials dieper in op diverse onderwerpen rondom het thema ‘automatisering en opspanning’ en kunnen bezoekers workshops volgen. Specialisten staan klaar om met hen mee te denken over hun productieproces en de geschikte automatiseringsoplossing. Wie interesse heeft in deelname kan zich gratis aanmelden via deze link. Bij de inschrijving kunt u aangeven in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent.