AWL-Techniek overladen met prijzen

0

Machinebouwer AWL-Techniek in Harderwijk, specialist in geautomatiseerd lassen, is de afgelopen weken overladen met nominaties en awards. Zo won AWL de FD Gouden Gazelle regio Gelderland in de categorie Groot. Daarnaast sleepte het bedrijf de DHL Export Trophy in de wacht en wist zij tijdens de High Growth Awards met maar liefst drie prijzen huiswaarts te keren. Dat was in het bestaan van het evenement niet eerder voorgekomen.

AWL won de themaprijs Groeien, Innoveren en Maken, waarbij het juryrapport vooral de aandacht voor medewerkers en innovatie sterk toejuicht. Ook was het bedrijf de winnaar van regio Oost-Nederland. Aan het eind van de avond werd AWL ook verkozen tot Overall Winnaar van de High Growth Awards.

AWL heeft ook van haar klanten de erkenning en bevestiging gekregen dat het goed bezig is. Recent mocht de LEAR supplier of the year award in ontvangst worden genomen. Op de valreep van dit jaar heeft AWL ook te horen gekregen dat zij voor de vierde keer is uitgeroepen tot Best Managed Company. Hiermee kan AWL zich scharen bij een uniek gezelschap van Gold Members.

Tot slot greep AWL ook nog twee keer net naast de prijzen. Zo was het bedrijf genomineerd voor de MT Game Changer Award en tot de top 10 doorgedrongen. Ook de innovatie & inspiratie award van het Microcentrum ging net aan de neus voorbij. AWL behoorde hier wel bij de top drie. AWL ziet deze erkenning vanuit de markt en de jurybeoordelingen als een bevestiging van de uitgezette koers: “Hiermee bewijzen de medewerkers het kapitaal van de onderneming te zijn, met de steekwoorden; creatief, innovatief en inventief.”