Beursspecial Brabantse Metaaldagen 2019

0
114

Editie 7 van MetaalNieuws in 2019 verschijnt op dinsdag 02 april 2019. Als standhouder en officiële mediapartner van de Brabantse Metaaldagen zal deze special grotendeels in het teken staan van de noviteiten die door de standhouders worden gepresenteerd. Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 17.000 exemplaren van MetaalNieuws?

 

Neem dan voor 26 maart 2019 contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer. Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2019 verwijzen wij u graag naar onze nieuwe mediakaarten.

De Brabantse Metaaldagen zijn een unieke combinatie van vakbeurs en congres, volledig gericht op de metaalindustrie. Dit gloednieuwe event zal plaatsvinden in de nieuwe hal van de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch en staat in het teken van procesoptimalisatie en productieverbetering.

De bezoeker zal op de Brabantse Metaaldagen in een laagdrempelige omgeving in contact komen met leveranciers van oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie.

—————————————————–

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.