MetaalNieuws ESEF 2020 Beursspecial

0

Nog maar een paar weken en dan is het zover. De TechniShow 2020 en ESEF Maakindustrie 2020 openen dan de deuren in Utrecht voor alle geïnteresseerde metaalliefhebbers vanuit Nederland en ver daarbuiten. In aanloop daarnaartoe naderen de deadlines voor onze MetaalNieuws beursspecials. Als trotse mediapartner maken wij voor de TechniShow en de ESEF een speciale beurseditie.

Deze speciale MetaalNieuws edities zijn bij uitstek de mogelijkheid om uw beursdeelname nog eens extra bij de lezers van MetaalNieuws onder de aandacht te brengen. Deze beursspecials zullen, in een verhoogde oplage, ook vanaf de beursvloer worden verspreid onder de bezoekers van beide vakbeurzen. 54U Media is namelijk, als mediapartner en standhouder Hal 09.B100 ook van de partij met onze volgende vakbladen:

 • MetaalNieuws
  Gedrukte oplage van ruim 17.000 exemplaren
 • PlaatBewerkingsNieuws
  Gedrukte oplage van ruim 5.000 exemplaren
 • 3D-printmagazine
  Gedrukte oplage van ruim 5.000 exemplaren
 • Solutions Magazine
  Gedrukte oplage van ruim 7.000 exemplaren

Natuurlijk worden onze vakbladen ondersteund met de bijbehorende websites:

Heeft u beursnieuws dat u graag zou willen presenteren in een van onze vakbladen, eventueel ondersteund met een advertentie(campagne), neem dan gerust contact op met onze media-adviseurs Vincent Span of Harold Draaijer. Ook tijdens de beurs bent u harte welkom op onze stand Hal 09.B100. Natuurlijk kunnen wij dan ook eens brainstormen over een mediacampagne voor na deze vakbeurzen, want ook na de TechniShow en ESEF staan er nog veel mooie nabeschouwingen en andere thema’s op ons programma.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet en anders zien wij u ongetwijfeld op de beursvloer.