Brabantse Metaaldagen gaan verder als Nederlandse Metaaldagen

0

Van 21 tot 23 april 2021 vinden wederom de Metaaldagen plaats. Vanaf heden zal het kennisevent van de maakindustrie onder de nieuwe naam de Nederlandse Metaaldagen gehouden worden.

Een heel nieuw evenement maakte in april vorig jaar zijn opwachting in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Met een combinatie van een vakbeurs en een congres beleefde de Brabantse Metaaldagen zijn entree in de markt. Ruim 3000 bezoekers bezochten de eerste editie van het evenement. Daarnaast waren de reacties dermate positief dat er in 2021 een volgende editie georganiseerd zal worden.

Net als de eerste editie zullen de Nederlandse Metaaldagen ook weer plaatsvinden in de Brabanthallen. “Uit de evaluatie met bezoekers en exposanten kwam naar voren dat de naam niet passend was voor de innovatieve opzet van het event”, aldus Jeroen ter Steege oprichter en organisator van het event. “Ook past de nieuwe naam beter bij het gelijktijdig georganiseerde Nederlands Metaalcongres welke een meer centrale plaats en dominantere rol zal krijgen op de beursvloer.” Zowel de beurs als het congres zullen in 2021 weer in samenwerking met de branchevereniging FPT-VIMAG worden georganiseerd. Vanaf februari 2020 zal het voor exposanten mogelijk zijn om zich in te schrijven.