Beursspecial METAVAK 2018

6

Op dinsdag 23 oktober 2018 verschijnt MetaalNieuws, als hoofdmediapartner met de jaarlijkse beursspecial METAVAK. Alle standhouders hebben de mogelijkheid om hun beursnoviteiten te delen in een oplage van ruim 20.000 gedrukte edities. Deze officiële METAVAK-beursspecial biedt u een perfecte voorbereiding voor uw bersbezoek.

Bent u standhouder en heeft u uw noviteiten of advertentieruimte nog niet besproken, neem dan voor 15 oktober 2018 contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer. Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2018 verwijzen wij u graag naar onze nieuwe mediakaarten.

Nog geen toegangskaarten voor de METAVAK?
U kunt ze HIER online bestellen.

Deelnemerslijst METAVAK & NIL Verbindingsweek.

Metavak-Cijfers-2017

 

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 18.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.

Facebook Comments