Boels Rental neemt Abird over

0

Boels Rental neemt Abird over van private equity investeerder NPM. Abird is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorziening. 

Abird is meer dan 50 jaar actief in de Benelux en Duitsland en realiseert een omzet van ruim € 27 miljoen. Door de overname van Abird, met zeven vestigingen en 127 medewerkers, bouwt Boels Rental verder aan haar positie én marktaandeel in de industrie. Pierre Boels, CEO van Boels Rental, is dan ook gelukkig met de overname. “Abird is een gerenommeerde leverancier van industriële verhuurproducten actief in Nederland, Duitsland en België en beschikt over een geweldige klanten portfolio. Hoewel Boels reeds actief is in dit marktsegment is deze overname een belangrijke stap in onze groeistrategie. Samen zullen we verder bouwen aan onze strategie de belangrijkste equipment-provider te worden voor de petrochemische- en andere industrieën.”

Michel Hogervorst, Managing Director van Abird, zegt over de overname: “Boels geeft ons de mogelijkheid om ons snel verder te ontwikkelen binnen de industriële markt in binnen-  en buitenland. Door de overname kunnen we blijven investeren in onze verhuurvloot en onze medewerkers kunnen hun productspecialismen blijven uitbreiden. Kennis, veiligheid en kwaliteit zijn voor onze klanten van cruciaal belang en hier kan Boels in bijdragen.” 

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, modulaire huisvesting en event equipment.