Clean Event: krijg grip op industriële reinheid

Mikrocentrum organiseert op 18 Steeds meer bedrijven stellen eisen aan de reinheid van hun producten. Particles en moleculaire verontreiniging beïnvloeden namelijk de werking van hun product negatief. Er bestaat echter geen vast recept voor een betrouwbaar en efficiënt proces waarmee de noodzakelijke reinheid van onderdelen wordt bereikt. Tijdens Clean Event 2023 op 18 april in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven, staat het verkrijgen en behouden van grip op industriële reinheid en contaminatie control centraal.

Clean Event 2023 is de ontmoetingsplek voor alle OEM’s en hun toeleverketen om grip te krijgen en te houden op industriële reinheid en contaminatie control.

Het evenement verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid om samen de uitdagingen aan te gaan, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Het evenement groeit jaarlijks en trekt steeds meer deelnemers aan.

Bewustwording in de hele keten

Cleanliness is een competentie geworden en wie op het hoogste niveau wil meespelen, zal moeten investeren in kennis en kunde en deze verspreiden in de keten. Reinheid vergt bewustwording van de hele keten en communicatie tussen bedrijven en hun toeleveranciers. Bij het selecteren en optimaliseren van de reinigingsprocessen moet dan ook rekening worden gehouden met de hele procesketen. Iedereen die al stappen gemaakt heeft, weet dat elke stap in het proces telt: van ontwerp tot produceren, assembleren en verpakken.

Voor OEM’s en hun toeleverketen

Clean Event 2023 is bedoeld voor alle OEM’s en hun toeleverketen om grip te krijgen en te houden op industriële reinheid en contaminatie control. Het event draait om kennisdelen tussen de bedrijven waarvoor schone producten een must zijn. En de toeleverketen is een must om de hele keten sterker te maken.

Nieuwe cleanliness richtlijnen

Bezoekers ontmoeten een groot aanbod aan professionals en sprekers. Zo omvat het gevarieerde programma diverse keynotes, zoals van Rients de Groot, Systems Design Engineer bij Thermo Fisher Scientific, die tijdens Clean 2023 een primeur deelt, namelijk de nieuwe cleanliness richtlijnen. Ook kunnen bezoekers in een een-op-een in gesprek gaan met Johan Hoogboom (Senior Materials and Conditioning Engineer bij ASML) en Ton van den Broek (Technical Supply Chain Engineer bij Thermo Fisher Scientific).

Naast een conferentieprogramma zijn er ook exposanten die hun producten en diensten op het gebied van industriële reinheid presenteren, waaronder industriële schoonmaakdiensten, -systemen en -producten gericht op verschillende reinigingsprocessen en cleanrooms.

Gratis toegankelijk

Het Clean Event is gratis toegankelijk voor bezoekers, na registratie. Dit kan via de website of ter plaatse.

Meer informatie over de sprekers en de exposanten en online aanmelden hier.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Industriële reinheidsketen komt bijeen op Clean Event

09-04 Vuildeeltjes en moleculaire verontreiniging van zelfs enkele nanometers kunnen funest zijn voor het functioneren…

Verspanen

Gibac Chemie ideale partner voor precisiereiniging

29-03 Gibac Chemie is partner voor verspanende en niet-verspanende vloeistoffen, filtratieprocessen alsmede precisiereiniging voor de…

Verspanen

Maatwerk voor hightech componentenreiniging

29-03 Nieuwe ontwikkelingen op het vlak van onderdelen voor productie-installaties van halfgeleiders zorgen ervoor dat…

Toeleveren

2-S benadrukt noodzaak van schoon produceren op Clean

27-04 Aangejaagd door hightech OEM’s zoals ASML, Zeiss, Cern en Thermo Fisher, komt er steeds…

Toeleveren

Clean Event verbindt hele keten rondom industriële reinheid

25-04 Het behalen van een optimale oppervlaktereinheid is een van de kritische stappen in hightech…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV