Coenradie gastheer Faro Technology Roadshow

0
41

Op donderdag 29 november 2018 komt Faro Benelux met haar Technology Roadshow naar Ingenieursbureau Coenradie. Op het hoofdkantoor in Oirschot demonstreert de specialist op het gebied van meetwerk-oplossingen hoe zij de kwaliteitsborging, productie en productieprocessen optimaliseren met behulp van de modernste 3D-meet- en laserprojectietechnologie.

Coenradie werkt met circa vijftig medewerkers en met behulp van moderne apparatuur aan innovatieve maatwerkoplossingen in diverse branches over de hele wereld. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoren onder meer maatvoering, uitzetwerk, inmeten, controlemetingen en 3D-laserscannen. Faro is als leverancier van 3D-meettechniek, imaging en realisatietechnologie betrokken bij deze werkzaamheden. De Faro Technology Roadshow is dan ook bedoeld voor productieleiders, projectingenieurs, kwaliteitsmanagers en veiligheidsinspecteurs.

Zelf onderdelen opmeten
Tijdens de Faro Technology Roadshow staan demonstraties, die de toegevoegde waarde van Factory Metrology-oplossingen binnen industriële productieprocessen inzichtelijk maken, centraal. Bezoekers kunnen eigen onderdelen of producten meenemen (met bijbehorende CAD-bestanden), zodat de teams van experts kunnen demonstreren hoe gebruikers zelf kunnen meten en analyseren.

Demonstraties
Tijdens de Technology Days worden de volgende producten gedemonstreerd:

  • 8Axis System: Een innovatie die de FaroArm of ScanArm combineert met een functioneel geïntegreerde, roterende as voor real-time inspectie met ongeëvenaarde meetsnelheid en superieure ergonomie.
  • Prizm: Ontworpen om te werken als een compacte, nauw geïntegreerde oplossing met de FaroArm die volledige 3D kleurenscanning voor productie-inspectie ondersteunt.
  • VantageS6 en E6: Deze grootschalige, nauwkeurige meetoplossingen voegen 6 Degrees of Freedom (6DoF) meetmogelijkheden toe via de optionele 6Probe, waardoor toegang tot verborgen gebieden en kleine items mogelijk is.
  • TracerSI Laser Projector: Nieuwe beeldvormingstechnologie, die bedrijven in staat stelt om assamblageprocessen te optimaliseren en de productie-efficiëntie te verbeteren.
  • Visuele inspectie: Gebruiksvriendelijke iPad-verificatie-oplossing voor het stroomlijnen van productieprocessen.

Inschrijven
De Faro Technology Roadshow wordt georganiseerd op donderdag 29 november van 09:00 tot 13:00. Na een korte introductie van zowel Faro als Coenradie, is vervolgens geruime tijd gereserveerd voor de verschillende productdemonstraties. Geïnteresseerden kunnen zich hier gratis aanmelden.