Faro CAM2-software beschikbaar op abonnementsbasis

0

Faro, leverancier van 3D-meet- en imagingoplossingen, heeft de release van de CAM2  2020-software aangekondigd. De nieuwe release van het metrologische softwareplatform biedt naast betere prestaties en een verbeterde gebruikersinterface, ook nieuwe functies en een nieuwe optie voor een abonnementslicentie.

Het nieuwe abonnementsmodel biedt gebruikers de mogelijkheid om CAM2 in te zetten tegen lagere initiële investeringskosten. Het flexibele licentiemodel biedt schaalbaarheid en zorgt ervoor dat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste en meest up-to-date versie van CAM2.

“CAM2 is een krachtig, intuïtief, applicatiegericht 3D-meetplatform, waarmee de gebruiker efficiënt kwaliteitsborgings- en inspectietaken kan uitvoeren. We kunnen een software-ervaring bieden die rechtstreeks is afgestemd op de feedback van onze klanten en is gebaseerd op de metrologische uitdagingen waar zij iedere dag tegenaan lopen”, aldus Michael Carris van Faro. “Bovendien zorgt deze release voor een betere verhouding tussen kwaliteitsborging en productie-activiteiten dankzij de nieuwe functies waarmee de gebruiker het proces nog beter kan beheersen.”

Faro CAM2 2020 helpt gebruikers om hun productieproces maximaal te benutten met behulp van een intuïtief, gestroomlijnd en applicatiegericht platform. Door middel van een proces voor continue verbetering worden de feedback en behoeften van gebruikers voortdurend verzameld, geïntegreerd en toegepast. Hierdoor biedt CAM2 2020 diverse nieuwe functies, zoals een verbeterde meetervaring en een bijgewerkte tool voor statistische procesbeheersing. Deze tool helpt gebruikers bij het identificeren van trends in productiegegevens die kunnen aangeven dat een proces buiten een opgegeven parameter treedt. Als het mogelijk is om dit soort fouten te voorspellen, gaat er minder tijd verloren, is er minder uitval, is er minder herbewerking nodig en blijft de productiecapaciteit hoog. Deze release maakt deel uit van een uitgebreide reeks slimme functies en vormt een volledig gerealiseerde oplossing voor de alledaagse productietaken van de klant.