Creint introduceert nieuwe modellen slijpmachines

0

In aanvulling op het bestaande assortiment presenteert Creint een nieuwe range professionele slijpmachines. Met de introductie van deze modellen komt Creint tegemoet aan de toenemende vraag naar eersteklas gereedschap voor de professionele markt.

Creint is het nieuwe handelsmerk van Marianne en Ron Creusen, dat dit jaar van start is gegaan met een assortiment hoogwaardige bandslijpmachines, slijpmachines en accessoires voor intensief gebruik in de zware industrie zoals scheepswerven, offshore, werkplaatsen, machinefabrieken en ateliers.

Nu zijn hier ook slijpmachines voor de professionele gebruiker aan toegevoegd: de GP 150/1W en de GP150/1. Dit zijn robuuste machines met een groot vermogen van 500 Watt. Ze zijn thermisch beveiligd en kenmerken zich door geluidsarme en stabiele loopeigenschappen. Creint Metalworking Machines geeft 5 jaar garantie op de motoren. Een eerste kleine levering is inmiddels gearriveerd en uitgeleverd aan de vakhandel. Creint levert uitsluitend via de vakhandel.