Danobat organiseert digitale Precision Day

0

Danobat, wereldspeler op het gebied van precisie slijptechnologie, organiseert op 15 oktober de Precision Day. Dit digitale event zal een wereld van technologie en precisiebewerkingen onthullen, waarin hoogtechnologische machines, innovatieve oplossingen op het gebied van ultra-precies harddraaien en slijpen van werkstukken die voldoen aan de meest veeleisende specificaties, centraal staan.

Danobat, dat vorig jaar september de Nederlandse fabrikant van harddraaimachines Hembrug Machine Tools overnam, toont de nieuwste producten en bewerkingsoplossingen, aangevuld met succesvolle casestudies. Deelnemers kunnen daarnaast ook de CEO’s van de fabrieken in Spanje, Duitsland en Nederland ontmoeten en rechtstreeks van hen te leren over de nieuwste innovaties.

Acht webinars

De Precision Day is een interactief event bestaande uit acht webinars, waarin deelnemers tijdens de webinars vragen aan Danobat experts kunnen stellen. Een deel van de webinars zijn gericht op specifieke toepassingsgebieden, terwijl een ander deel diep ingaat op specifieke procesonderdelen. Deelnemers zullen er het meeste uit halen door zich in te schrijven voor alle acht Engelstalige webinars:

  • Windenergie-uitdagingen: innovatieve oplossingen voor componenten die helpen om schone, groene en duurzame energie op te wekken.
  • Uitdagingen voor de industrie: strenge precisie-eisen voor hoge productievolumes.
  • Uitdagingen voor de hydraulische industrie: precisie en productiviteit gegarandeerd met geavanceerde geautomatiseerde slijpoplossingen.
  • Geavanceerde service: verbetering van het concurrentievermogen met best-in-class Customer support & care.
  • Meetsystemen: revolutionair precisieslijpen door integratie van geavanceerde meetapparatuur.
  • Hydrostatische technologie: blijvende nauwkeurigheid en superieure demping met de door Hembrug en Danobat ontwikkelde hydrostatische technologie.
  • Hoogste precisie door ILD-machinegamma: de precieze oplossing voor interne, externe, gezichts- en andere nauwkeurigheidsvereiste toepassingen.
  • Hybride, hoognauwkeurig harddraaien en fijnslijpen: Ontdek de wereld van de voordelen van een machine die harddraaien en fijnslijpen combineert.