De Tollenaere Machinery Plus biedt u een totaalpakket om uw productie te optimaliseren

De Tollenaere werd 62 jaar geleden in België opgericht door Etienne De Tollenaere. In 1989 kwam de tweede generatie die het bedrijf verder uitbouwde o.l.v. Martine, Marc en Dirk De Tollenaere. Vandaag is de derde generatie ook actief, dus de continuïteit is gewaarborgd.

Wij zijn specialist in waterstraal, plasma- en fiber-lasermachines, plooibanken, plaatscharen en alle machines voor de constructiewerkplaats zoals band- en cirkelzaag-machines, aan- en afvoerrollenbanen, aanslagsystemen, volautomatische boorstraten en vele andere machines die in een werkplaats de productie nog efficiënter kunnen maken.

Door steeds de markte-volutie te volgen en nieuwe innovaties mee te nemen in het verkoopprogramma is De Tollenaere nu uitgegroeid tot de specialist in de Benelux wat constructie en plaatbewerkingsmachines betreft. Wij zijn specialist in waterstraal, plasma- en fiber-lasermachines, plooibanken, plaatscharen en alle machines voor de constructiewerkplaats zoals band- en cirkelzaag-machines, aan- en afvoerrollenbanen, aanslagsystemen, volautomatische boorstraten en vele andere machines die in een werkplaats de productie nog efficiënter kunnen maken. U kan deze verschillende technologieën uitgebreid komen testen in de showroom van liefst 1.500m² in België.

Een persoonlijke aanpak staat centraal. Bij De Tollenaere ben je niet zomaar een klant, maar dé klant. Eerlijk advies op maat is waar we voor staan.

Bovendien wordt enkel gewerkt met A-merken, zorgvuldig gekozen na uitgebreide testen. De meeste merken die De Tollenaere verkoopt zijn al 20-30 jaar hun vaste fabrikanten. De Tollenaere streeft er ook naar uw partner te zijn op lange termijn, niet enkel bij de verkoop maar ook in de aftersales. Hiervoor hebben we van alle merken ook de onderdelen op voorraad.

Klantentevredenheid is voor De Tollenaere prioriteit nummer 1. Daarom wordt de serviceafdeling jaar na jaar uitgebreid met hoogopgeleide technische specialisten.

Klantentevredenheid is voor De Tollenaere prioriteit nummer 1. Daarom wordt de serviceafdeling jaar na jaar uitgebreid met hoogopgeleide technische specialisten.

Klantentevredenheid is voor De Tollenaere prioriteit nummer 1. Daarom wordt de serviceafdeling jaar na jaar uitgebreid met hoogopgeleide technische specialisten. Het team van De Tollenaere beschikt nu over 7 service-techniekers die snel ter plaatse komen voor de installatie van nieuwe machines en de nodige opleiding van de machine operator. Technische bijstand zit ook standaard in het totaalpakket.

In Nederland is De Tollenaere sinds 2008 actief. De laatste jaren wordt De Tollenaere door de vele referenties steeds meer gecontacteerd om voor een juiste productieoplossing te zorgen. Om nog meer naambekendheid te creëren in Nederland is De Tollenaere aanwezig op de meeste vakbeurzen zoals de TechniShow, METAVAK en de Nederlandse Metaaldagen.

We verwelkomen u dan ook graag op de komende METAVAK-beurs in Gorinchem op 10,11 en 12 oktober op onze stand. Kom zeker eens langs en ontmoet de ervaren vertegenwoordigers uit uw regio.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Innovation Days bij De Tollenaere

05-06 Drie dagen lang zijn daar demo’s van alle machines. Nieuw in het assortiment zijn…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?