DoALL neemt dealerschap Singular Benelux over

0

Zaagmachinefabrikant DoALL heeft het dealerschap overgenomen van Singular Benelux. In augustus was de officiële overdracht tussen Jan Lemmens, voorheen eigenaar van Lemmens Metaalbewerking, en David Boer, algemeen directeur van DoALL Nederland.

Dit betekent dat DoALL Nederland nu het aanspreekpunt is voor alle vragen over service, onderhoud, ondersteuning en advies met betrekking tot de Singular zaagmachines. “DoALL gaat met volle energie en overgave het dealerschap runnen”, aldus Jan Lemmens.

DoALL is al langer bekend met de in Taiwan geproduceerde machines, en brengt deze machines, met specifieke DoALL karakteristieken, uit onder eigen naam: DoALL Utility Line. Deze machines hebben bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en bedieningsgemak. Bovendien zijn ze netjes afgewerkt met concurrerende prijzen.

Volgende generatie zaagmachines
De goede samenwerking met de fabriek heeft al in vele verbeteringen en aanpassingen geresulteerd. “Recentelijk hebben wij een vernieuwingsproject opgestart dat zal leiden tot de volgende generatie zaagmachines. Deze machines, met modern uiterlijk, zullen nog beter aansluiten op de hedendaagse wens van stille machines en schone werkomgeving. De ontwikkeling van het eerste model is nog in volle gang, maar hopelijk al te bewonderen in onze showroom in Dordrecht voor het einde van het jaar”, aldus Dennis Kinds, verkoopleider bij DoALL.

DoALL is fabrikant van zaagmachines en gereedschappen en maakt deel uit van de Amerikaanse multinational DoALL Company. Met de ontwikkeling van de eerste metaal lintzaag is DoALL vanaf dag één een begrip in de lintzaagtechnologie. DoALL biedt alle ingrediënten voor het maken van een goede zaagsnede: lintzaag- en cirkelzaagbladen, lintzaag- en cirkelzaagmachines, koel- en snijvloeistoffen. Bovendien levert DoALL in Nederland een compleet programma verspanende gereedschappen.

DoALL Nederland is deelnemer aan METAVAK Gorinchem (1, 2 en 3 november).