Dymato showt eenvoud van cobot programmeren

0

Hoe kun je binnen een half uur een cobot programmeren? Dymato in Veenendaal laat het zien tijdens workshops, die deze week dagelijks van 10.00 tot 11.00 uur worden gegeven tijdens de Demoweek (19-22 maart).

In deze worpshops staat de HCR-12 cobot van Hanwha Precision Machinery centraal. Dymato brengt de robots dit Zuid-Koreaanse techbedrijf exclusief op de markt in de Benelux. “Klanten zijn erg onder de indruk als wij demonstreren hoe snel een eenvoudig de cobot geprogrammeerd kan worden”, zegt Ingrid Coffeng van Dymato. “Dat willen we nu in korte workshops laten zien. We laten bezoekers daarbij ook zelf aan de cobot programmeren.”

Industrie 4.0
Alle leveranciers van Dymato hebben oplossingen voor Industrie 4.0. “Wij laten tijdens de Demoweek per fabrikant zien dat zij klaar zijn voor het digitale tijdperk”, aldus Ingrid Coffeng. De Demoweek vindt van 19 t/m 22 maart plaats in Ede en Veenendaal. Tijdens dit event zijn de deelnemende bedrijven geopend op dinsdag t/m donderdag van 10.00–18.00 uur en vrijdag van 10.00–17.00 uur.