Efficiëntie is tweede natuur van Hermans Verenfabriek

0

Hermans Verenfabriek uit Lebbeke (België) is al meer dan 60 jaar specialist in veren. Het bedrijf levert maatwerk volgens plan, model of technische specificaties; in kleine en grote productieseries en altijd volgens de DIN- en ISO-normen.

Denk niet alleen aan drukveren, trekveren, torsieveren en bladveren, maar ook aan plaatbewerking, geplooide draaddelen, motorveren en oprolveren. Als basis neemt Hermans Verenfabriek metaaldraad of metaalstaven die variëren van 0,1 tot 45 mm, maar dat kunnen ook bandstaal, verenstaal, roestvrije materialen of zachte, niet-geharde materialen zijn. De veren kunnen thermisch behandeld worden in elektronisch gestuurde ovens. De ontwikkeling en eindcontrole worden via computersoftware gedaan.
De medewerkers van Hermans Verenfabriek zijn experts in hun werk. Het procesmatig gedisciplineerd werken op kantoor en de controle op de producten bezorgen de klanten een snelle orderverwerking zonder verrassingen.

Nieuwe ISO9001:2015
Al ruim 20 jaar is Hermans Verenfabriek ISO9001 gecertificeerd. In maart van dit jaar is de nieuwe ISO9001:2015 behaald. “Procedures, werkinstructies en kwaliteitscontroles zijn beschreven in ons kwaliteitsmanagementsysteem om zo aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen. Onze controles beginnen reeds bij het binnenkomen van het staal en zetten zich voort tijdens het instellen van de machines, de productie en het verzenden van de producten naar onze klant. Door het opmaken van tussentijdse meetrapporten gedurende het productieproces wordt de kwaliteit continu bewaakt. Zo worden eventuele productiefouten snel gesignaleerd en kan het proces tijdig worden bijgestuurd. Het aanhouden van onze hoge kwaliteitscriteria maakt van Hermans Verenfabriek de betrouwbare en professionele partner die u zoekt. Zowel bij grote als kleine bestellingen kan u bij ons rekenen op een snelle leveringstermijn want dankzij onze vakkennis en ervaring is efficiëntie onze tweede natuur.”

Hermans Verenfabriek, stand A130