Elektrisch verrijdbare werkbank voor mobiel werken

0

Een elektrisch verrijdbare werkbank is de absolute noviteit in het nieuwe GARANT GridLine systeem voor de inrichting van werkplaatsen. De GridLine-serie is een innovatief systeem voor werkbanken en opslag dat eenvoudig en effectief is, duidelijk gestructureerd en toch voldoende ruimte voor individualiteit laat.

De elektrisch verrijdbare werkbank maakt eenvoudig en mobiel werken mogelijk. Deze werkbank heeft een traploze snelheidsregeling (van 0 tot 4 km/h) en kan vooruit- en achteruitrijden. De weergave van gebruiksgereedheid gaat door middel van LED. De wielen onder de werkbank hebben een diameter van 125 mm, wat ook voor hobbelige ondergronden ideaal is. Er zijn twee zwenkwielen met vastzetter voor wiel en draaikrans.

Bank rijdt geruisloos

Wielnaafbescherming voorkomt vastlopen van het wiel. De bank rijdt geruisloos dankzij hoogwaardige kogellagers. Een bodemvrijheid van 30 mm maakt zelfs rijden over onder andere drempels mogelijk. De stroomvoorziening voor de aandrijving gaat door een ingebouwde accu. Eenvoudig transport van zware voorwerpen is mogelijk. De behuizing van verzinkt plaatstaal met 125 mm-aandrijfwiel is solide.

Vast rasterpatroon

Gridline heeft een modulair design en werkt met een vast rasterpatroon waardoor indelingen van bijvoorbeeld lades snel samen te stellen zijn en bovendien uitwisselbaar. Omdat GridLine is gebaseerd op een duidelijke planning en een uniform raster, voorziet het in een verscheidenheid aan combinatie- en uitbreidingsopties. Net als Lego-stenen kunnen in de lade van een Gridline-werkbank verschillende indelingsmaterialen vrij met elkaar combineren. Beginnend met kleine onderdelenbakken in zes verschillende maten en uitvoeringen via sleufscheidingsschotjes en insteekscheidingsschotjes tot en met complete eForm-inlays.

Deze individuele hardschuim-inlays vergemakkelijken het werk door transparantie over de volledigheid van de gereedschappen en een snelle uitname van het benodigde gereedschap. Dankzij het uniforme raster passen deze indelingsmaterialen echter niet alleen in bovengenoemde werkbank, maar bij alle producten uit de GridLine-serie. Dit maakt een flexibele uitwisseling en uitbreiding mogelijk. Met GridLine koopt de gebruiker een uniform systeem en hoeft hij voor werkbank A geen ander indelingsmateriaal te kopen dan voor werkbank B of  gereedschapswagen C.