Euroblech biedt toegang tot slimmere toekomst

Met het motto ‘Uw toegangspoort tot een slimmere toekomst’ opent de Euroblech na vier jaar eindelijk weer haar poorten. is terug. ’s Werelds toonaangevende vakbeurs voor de plaatbewerkingsindustrie wordt van 25 tot en met 28 oktober gehouden in het beurscomplex van Hannover. Er doen 1.300 exposanten uit 39 landen mee.

Na vier jaar is het weer zover: de Euroblech opent de deuren.

Het zwaartepunt van de Euroblech ligt op intelligente oplossingen en de voortdurende automatisering en digitalisering van de productieketen om een hogere output en meer efficiëntie mogelijk te maken.

Nederlandse belangstelling

Na een verplichte pauze kijkt de plaatbewerkingsgemeenschap ernaar uit om weer persoonlijk en op grote internationale schaal zaken te doen. Net als voor corona wordt er weer een groot internationaal publiek verwacht. Ook vanuit Nederland zal de belangstelling groot zijn, zeker omdat het aanbod op het gebied van plaatbewerking tijdens de onlangs gehouden TechniShow in Utrecht zo teleurstellend was.

De hele plaatwerkketen

De Euroblech biedt de mogelijkheid om op de hoogte te geraken van de nieuwste innovaties die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld en om nieuwe en bestaande zakelijke contacten te ontmoeten. “Machines en systemen in actie zien, zakelijke relaties bevorderen en ontdekken hoe de toekomst van plaatbewerking eruit ziet. Allemaal live en persoonlijk. Dit is waar Euroblech over gaat”, zegt Evelyn Warwick, Event Director van Euroblech, namens organisator Mack-Brooks Exhibitions.

Zij benadrukt dat de exposanten de hele keten van plaatbewerkingstechnologie vertegenwoordigen. “Ze presenteren alles wat ze te bieden hebben om te innoveren en het productieproces te digitaliseren. We hebben het over bedrijven als Amada, ArcelorMittal, Baykal, BLM Adige, Bystronic, Durmazlar, Ermaksan, Kuka, LVD, Mazak, Mitsubishi Electric, Motofil, Otto Bihler Maschinenfabrik, Prima Power, SafanDarley, Salvagnini, Salzgitter, Schuler Pressen, ThyssenKrupp Steel en Trumpf, om er maar een paar te noemen.” Belangrijke exposantenlanden zijn Duitsland, Italië, Turkije, China, Zwitserland, Nederland, Spanje, België, Polen, Oostenrijk, Portugal en de VS.

In totaal staan 1.300 exposanten uit 39 landen klaar om hun nieuwste innovatieve productieoplossingen te presenteren.

In totaal staan 1.300 exposanten uit 39 landen klaar om hun nieuwste innovatieve productieoplossingen te presenteren.

Nieuwe presentatieruimte

Naast de innovaties en talloze live demonstraties op de beursstands, kunnen bezoekers uitkijken naar de lancering van de Euroblech Presentation Area. Gedurende de vier beursdagen levert deze nieuwe showfunctie in hal 26 (stand L60) met ongeveer 20 sessies een spannend inzicht in innovatieve bedrijven en projecten, interessante discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Exposantenlijst en voorbeschouwing

Zowel de Euroblech exposantenlijst-tool als de Online Show Preview met gedetailleerde informatie over de vele exposanten en producten, worden regelmatig bijgewerkt en zijn beschikbaar op de officiële beurswebsite. De exposantenlijst-tool helpt gebruikers hun bezoek effectief voor te bereiden door de bedrijven en producten te vinden die voor hen het meest relevant zijn. De Online Show Preview geeft een overzicht van de grote verscheidenheid aan innovaties, technologieën en systemen die op het evenement te zien zijn.

Euroblech App

De nieuwe Euroblech App voor Android en iPhone is te downloaden via Google Play en de App Store. Hij bevat een interactieve gebiedskaart en een functie om exposanten te zoeken en het bezoek aan de show te plannen, evenals verdere handige functies voor bezoekers.

Praktische info

Euroblech 2022 vindt plaats in de hallen 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 en 27 op het beursterrein van Hannover in Duitsland.

De openingstijden zijn van dinsdag 25 oktober tot en met vrijdag 28 oktober, van 9.00 tot 18.00 uur.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop tegen een gereduceerde prijs. Tickets kunnen ook ter plaatse worden gekocht tijdens de duur van de tentoonstelling.

Meer gedetailleerde informatie over de beurs, evenals reizen en accommodatie, is beschikbaar op de website van de show.

 

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Elektrische sfeer op geslaagde Euroblech

02-11 In totaal lokte de vakbeurs vorige week 38.076 vakbezoekers van over de hele wereld…

Plaatbewerking

Trumpf verkoopt eerste 24 kW laser aan JacFriesland

27-10 De TruLaser Series 5000 met 24 kW vermogen wordt deze week door Trumpf geïntroduceerd…

Plaatbewerking

Vier op een rij

26-10 Dibalex leverde sinds 2008 reeds meer dan tien verscheidene volautomatische lijnen die operationeel zijn…

Plaatbewerking

Schitterende combinatie

19-10 De nieuwe Shear Brilliance is gebaseerd op de nieuwste composietmaterialen, servo-elektrische technologie en lineaire…

Plaatbewerking

Einde aan de chaos

19-10 De Voortman Plate Sorter is een innovatieve oplossing om bewerkte plaatonderdelen te sorteren, projectbuffers…

Plaatbewerking

Zinser staat voor absolute kwaliteit

19-10 Zinser is een echt Duits familiebedrijf. Opgericht in 1898 viert het bedrijf volgend jaar…

Plaatbewerking

Euromac ponst en buigt in geautomatiseerde workflow

19-10 Euromac werkt al enkele jaren aan de automatisering van verschillende productiefasen in de plaatwerking.…

Plaatbewerking

Plaatwerkkennis met een druk op de knop

18-10 Om ervoor te zorgen dat buigen geen breken wordt, is veel knowhow nodig in…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen