Exposanten TechniShow bieden bezoekers innovaties en demonstraties

0

TechniShow 2018 is een groot succes geworden: meer bezoekers, hogere waardering van exposanten en hogere waarderingscijfers van bezoekers. TechniShow 2018 trok 42.676 bezoekers en wist daarmee voor de tweede editie op rij te groeien in bezoekersaantallen.

Ondanks dat bedrijven het momenteel druk hebben, heeft een groot aantal bezoekers de TechniShow bezocht. Met een gemiddelde van vijf uur zijn bezoekers langer dan ooit op de beursvloer gebleven en dat is terug te zien in de waardering, de bezoeker geeft TechniShow een 7.8. Dat is de hoogste waardering ooit. “Wij brengen de wereldwijde innovaties naar Nederland, de leden van FPT-VIMAG staan vooraan in de productieketen en helpen hiermee de Nederlandse Maakindustrie verder vooruit”, aldus André Gaalman, voorzitter FPT-VIMAG, merkeigenaar TechniShow. Ramon Dooijewaard, Directeur FPT-VIMAG vult aan: “De TechniShow biedt toegang tot innovaties die bedrijven helpen om zich nog beter te positioneren in de toekomst. Investeren is key!” Naast het aantal bezoekers dat wederom is gestegen, is de kwaliteit en investeringsbereidheid van de bezoeker ook gegroeid. Ruim 70% is betrokken bij een investeringsbeslissing.

Exposanten doen goede zaken
De tijden dat er echt orders geschreven werden op beurzen lijken terug. De exposanten hebben erg goede zaken gedaan en hebben boven verwachting aan aantal orders geschreven. Dat resulteert in een rapportcijfer van een 7,5 door de exposanten. Zij spreken van een TechniShow die de verwachtingen heeft overtroffen. “‘Veel concrete businessleads”‘, “‘Goede zaken gedaan”‘, “‘Veel nieuwe interessante contacten gelegd”‘ “Echte orders geschreven” zijn veelgehoorde uitspraken.