Exposanten Tube en wire profiteren van gunstig investeringsklimaat

0

De exposanten op de internationale vakbeurzen Tube en wire in Düsseldorf hebben goed kunnen merken dat er wereldwijd weer meer wordt geïnvesteerd in infrastructuur, in de automobielindustrie, elektro-industrie, regeneratieve energieprojecten en olie- en gaspijplijnen. De twee vakbeurzen voor draad, kabel en buizen trokken maar liefst 71.500 bezoekers uit 134 landen.

In totaal 2683 bedrijven uit 67 landen presenteerden in Düsseldorf hun technologische hoogtepunten. Van de bezoekers die zij op hun stand kregen, had meer dan 50 procent concrete investeringsplannen. Het internationale karakter van het beursduo is ongekend. 70 procent van de bezoekers was afkomstig van buiten Duitsland en daarvan kwam een derde deel van overzee.

De bezoekers van wire interesseerden zich vooral voor machines voor het verder bewerken en produceren van draad en kabel, stafstaal en band, gereedschappen voor procestechnologie alsmede machines, apparaten gereedschappen en materialen. Buizen en accessoires, buismaterialen, machines voor het produceren en de bewerking en verwerking van buizen, profielen en de handel in buizen van alle vormen waren het meest gevraagd op de Tube.

wire en Tube hebben opnieuw bewezen dat ze behoren tot de belangrijkste evenementen in de branche wereldwijd”, aldus Uwe-Peter Weigmann van Wafios. “Wij hebben heel veel interessante gesprekken over projecten gevoerd en diverse orders mogen afsluiten.”

Bernhard Kleinermann van Salzgitter onderstreepte de internationale relevantie van de Tube: “De positieve weerklank en de intensieve gesprekken met klanten alsmede partners uit binnen- en buitenland hebben opnieuw getoond dat de Tube het belangrijkste communicatieplatform in de buizenbranche is.”

De volgende edities van Tube en wire worden gehouden van 30 maart tot en met 3 april 2020, wederom op het beursterrein in Düsseldorf.