Fanuc CNC Guide voor draaiers en frezers nu leverbaar

De nieuwe set Fanuc CNC Guide handleidingen voor CNC draaiers en CNC frezers is nu verkrijgbaar bij CNC Instructieburo. Het zijn Nederlandstalige uitgaven.

Het instructieboek leent zich ook goed, om als digitale uitgave te gebruiken

Deze zijn bedoeld om met de Fanuc dialoog besturing te oefenen. Dit betreft de programmering CNC Guide als de opvolger van Manual Guide, die als zodanig nog herkenbaar is in het systeem.

Meer mogelijkheden

Maar Fanuc heeft de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden opgevoerd. De programmeermethode wordt stapsgewijs behandeld aan de hand van de schermafbeeldingen van de menu’s en met ingaven functies van de nieuwste iHMI interface. De instructies volgen de werkwijze op Fanuc FS0i-F Plus, FS30i-B en FS31i-A typen besturingen. Met het in eigen tempo doorwerken van de praktische programmeervoorbeelden, biedt dit volgens Peter Schuurbiers van CNC Instructieburo de zekerheid dat het toepassen van CNC Guide zal slagen.
Het instructieboek leent zich ook goed, om als digitale uitgave te gebruiken. Daarom wordt het als pdf-publicatie geleverd voor gebruik met een mobiele telefoon of een tablet bij de machine.

De Fanuc CNC Guide uitgaven worden direct online geleverd. Er bestaan geen andere publicaties in deze omvang. Aan de hand van de toelichtingen bij de schermafbeeldingen in de instructievoorbeelden, worden de dialoog functies van de Fanuc besturing al snel duidelijk. Veel mogelijkheden van productie draai- of freesbanken, vindt men in het trainingsmateriaal terug. De inzichten die worden verkregen, stellen de gebruiker in staat, om meer ervaring op te doen. Het programmeren van zowel draai- als freeswerk wordt ook gemakkelijker dan met ISO-programmering.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Simple-CAM effectief voor (kleine) toeleverancier

26-04 “Met Simple-CAM wordt het CNC programmeren namelijk gemakkelijker en een groot aantal stappen is…

Verspanen

HSM Advisor Pro NL software geeft snel betrouwbare snijwaarden

24-09 Met het HSM Advisor Pro softwareprogramma, kunnen snel betrouwbare snijgegevens worden bepaald, voor de…

Automatisering

CS Metaalbewerking vervaardigt 3D Café-racer onderdelen

04-02 Dankzij SharpCam 3D Pro software heeft CS Metaalbewerking in Huissen de service aan haar…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema