Forse groei Flevo Engineers

0

Flevo Engineers en Flevo Machinebouw zijn voor de tweede keer binnen een jaar verhuisd. Er is een groot project binnengehaald, waardoor er extra ruimte nodig was; ruimte in de zin van een eigen werkplaats/productieruimte.

Na thuis op de zolder te zijn begonnen is Flevo Engineers eerst verhuisd naar de Bedrijfsweg in Emmeloord. Nog geen jaar later is nu een groter pand betrokken aan de Energieweg 1, eveneens in Emmeloord. Deze plek biedt meer mogelijkheden voor het pas 3,5 jaar bestaande bedrijf. Want naast het kantoorgedeelte is er hier ook een eigen werkplaats. Dit heeft als voordeel dat Flevo Engineers andere projecten en testopstellingen in eigen beheer kan maken en uitvoeren. Aan klanten kan nu engineering en testing in eigen huis en onder één dak worden aangeboden. Door samenwerking met andere bedrijven in de omgeving kan het jonge bedrijf nu dus ook produceren.
Inmiddels is Flevo Engineers gegroeid drie werknemers naar vijf werknemers. Daarnaast wordt vaak gebruik gemaakt van zzp-ers, binnen het werktuigbouwkundig engineeringsbureau. Flevo Engineers, werkzaam door heel Nederland en ver daarbuiten, is gespecialiseerd in machinebouw en speciaal machinebouw, waarbij men het volledige ontwikkelproces en productieproces op zich nemen kan. Daarnaast doet het bedrijf ook Fem analyses/berekeningen. Flevo Engineers stelt hoge eisen aan veiligheid, bedrijfszekerheid, functionaliteit, gebruiks– en onderhoudsvriendelijkheid van de installaties en machines. Momenteel doorloopt men een VCA ster twee traject, dat spoedig zal worden afgerond.