Galvano levert ultrasnel

0

Metaalgroothandel Galvano in Eindhoven heeft een nieuwe service geïntroduceerd: wie vóór 20.00 uur besteld, heeft het materiaal de volgende dag in huis. Deze ultrasnelle levering geldt voor bestellingen via de webshop.

Tot 17.00 uur zijn de medewerkers bereikbaar, bestellingen na dat tijdstip dienen via de webshop geplaatst te worden. Bedrijven die hier gebruik van willen maken, kunnen via www.galvano-metaal.nl een inlogcode aanvragen.

Breed assortiment
Galvano is een groothandel in staal, rvs en aluminium producten en levert een breed assortiment ronde buizen, platen, stafstaal en kokerprofielen. Deze producten worden geleverd aan metaalverwerkende bedrijven in de Benelux, al ligt het zwaartepunt op de zes meest zuidelijke provincies van Nederland. Een kracht van de metaalgroothandel was altijd al een snelle levertijd: vóór 16.30 uur besteld, volgende dag in huis. En boven de 10 ton geldt: wie vóór 11.00 uur bestelt, krijgt de materialen zelfs nog diezelfde dag geleverd. En nu is er dan de nieuwe service.

6 step service model
Galvano introduceerde al jaren geleden een webshop. Het bedrijf is constant bezig om het systeem nog beter te maken. Met de webshop hebben klanten toegang tot belangrijke informatie. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld inzien in welk tijdvak er geleverd wordt. De 6 belangrijkste voordelen van de webshop zijn visueel gemaakt in het 6 step service model.

Breed assortiment
Naast de ultrasnelle levertijd streeft Galvano naar de meest complete webshop. De vraag naar one-stop-shopping groeit en Galvano wil klanten een zo breed mogelijk assortiment bieden. Galvano beschikt over 3000 afmetingen in voorraad en 5000 afmetingen die het binnen 3 werkdagen kan leveren.