Nieuwe directeur Galvano Hengelo

0
651

Ivo Willemsen (47) is sinds 1 december de nieuwe algemeen directeur van Galvano Hengelo. Hij heeft hiermee de taken overgenomen van algemeen directeur Peter Bebseler. Technisch directeur Robin Smit zal zijn taken geleidelijk overdragen aan de technologen binnen het bedrijf.

Peter Bebseler en Robin Smit bewegen zich na de overname van Galvano Hengelo door participatiemaatschappij Landwoud uit Dedemsvaart minder op de voorgrond. Ze blijven voorlopig nog wel als adviseurs actief verbonden aan het Twentse galvaniseerbedrijf.

De nieuwe directeur Ivo Willemsen heeft na het afronden van zijn studie Landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit in 1996 diverse technische, commerciële en leidinggevende functies vervuld bij Kramp, Parker Hannifin, Royal Reesink en Hoopman Machines. “Hij is met overtuiging en enthousiasme bij Galvano Hengelo benoemd”, zegt Peter Bebseler. “Het vinden van een goede opvolging is geen eenvoudige opgave, maar Ivo is iemand met een duidelijke visie, een verbinder en bovendien iemand die gemotiveerd, betrokken en daadkrachtig is.”

Ivo Willemsen ziet deze nieuwe functie als een mooie uitdaging waar hij al zijn opgedane kennis en ervaring kan toepassen om Galvano Hengelo als toonaangevende speler in galvanische oppervlaktebehandelingen commercieel verder uit te bouwen en op de kaart te zetten.