Geavanceerde online diensten website Seco Tools

0

Seco Tools beantwoordt de behoeften van zijn klanten met een compleet pakket aan online diensten op haar website. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot een volledige webwinkel en elektronische gegevensuitwisseling (EDI). De website biedt ook een pakket online toepassingen en up-to-date nieuws en inzichten uit de branche. Seco Tools heeft de website opgezet om gebruikers te helpen de maximale productiviteit voor hun productieactiviteiten te bereiken.

Seco Tools biedt de Suggest-toepassing en een geavanceerde zoekfunctie. Met dit hulpprogramma kunnen gebruikers de meest optimale gereedschappen zoeken op basis van hun eigen processen, materialen en mogelijkheden. Opnieuw bestellen van gereedschap is een kwestie van inloggen en een oude bestelling selecteren. Volledige EDI-diensten versnellen verwerkingstijd door de systemen van de gebruikers direct te integreren met de databases van Seco Tools.

Veel content
Branche-specifieke subpagina’s laten zien dat Seco Tools begrijpt met welke specifieke uitdagingen klanten worden geconfronteerd. Interessante artikelen, video’s en downloadbare content helpen fabrikanten op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste bewerkingsstrategieën. De website bewaart ook klantgegevens. Geregistreerde gebruikers kunnen de website gebruiken om hun machinetest-rapporten online in te zien. Seco Tools voegt voortdurend nieuwe toepassingen en functies aan de website toe. Zo krijgen klanten meer informatie over productieoplossingen en kunnen ze deze aanschaffen.