Gereedschapstas voor technici

0

Conrad Business Supplies heeft de nieuwste M2639 gereedschapstas van C.K Magma toegevoegd aan het aanbod gereedschapstassen en -koffers. De nieuwe Technician’s Toolcase Max MA2639 gereedschapstas biedt ten opzichte van de vorige versie 35% meer opslagcapaciteit.

De Toolcase Max heeft met afmetingen van 50 cm (L) x 36 cm (B) x 40 cm (H) een grote capaciteit en biedt daarbij veel draagcomfort dankzij de schouderriem en handvaten. Het belangrijkste kenmerk van deze nieuwe tas is het grote centrale compartiment, dat geschikt is voor de opslag van zowel testinstrumenten als grote gereedschappen. De vierkante vorm heeft een groot volume van 30 liter en maakt het door een betere interne zichtbaarheid gemakkelijker om tools snel te vinden.

Een verplaatsbare interne scheidingswand biedt maximale flexibiliteit om de gereedschapstas voor verschillende werkzaamheden te configureren. Dankzij innovatieve zijpanelen kunnen kleine handgereedschappen in afzonderlijke vakken worden opgeborgen. De zijpanelen zijn nu ook voorzien van spanbanden, wat niet alleen de kans op struikelen over de openstaande panelen vermindert, maar er ook voor zorgt dat de zijkanten van de tas schoon blijven.

De gereedschapstas is gemaakt van lekbestendig materiaal en voorzien van stevige ritsen. De 100% waterdichte bodem is bovendien volledig scheurvast, zodat de gereedschapstas zelfs in vochtige en vuile omgevingen de apparatuur optimaal beschermt.