Van Haaren nieuw servicepunt voor Van Leeuwen Buizen

0

Van Haaren Technische Groothandel is voor Van Leeuwen Buizen het nieuwe servicepunt voor spoed- en afhaalorders in het Westland. 

Van Leeuwen Buizen (Zwijndrecht) en Van Haaren (De Lier) zijn dit samenwerkingsverband aangegaan om beter en sneller aan klanten in het Westland te kunnen leveren. Steven Ruijters, commercieel directeur van Van Leeuwen Buizen in Zwijndrecht: “Voor de Westland-klanten van Van Leeuwen is de afstand naar Zwijndrecht vaak net te groot om snel een paar producten af te halen.” Bij Van Haaren in De Lier ligt een ruime voorraad stalen lasbochten, flenzen en fittingen van Van Leeuwen, die onder andere in de tuinbouw vaak gebruikt worden. Voorradige artikelen bij Van Haaren worden in de regio dagelijks kosteloos  bezorgd. Ook kunnen klanten hun materialen indien gewenst direct aan de balie afhalen.

Met deze manier van samenwerken verwachten zowel Van Leeuwen Buizen als Van Haaren meer toegevoegde waarde aan hun klanten te bieden. Van Haaren is al 80 jaar actief als ruim gesorteerde technische groothandel en heeft snelheid, professionaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Ivo van Haaren, algemeen directeur Van Haaren Technische Groothandel:  “Ons bedrijf is er helemaal op ingericht om klanten de snelle service te bieden die ze nodig hebben. We gebruiken moderne systemen waarmee we professioneel en slagvaardig werken. De toevoeging van Van Leeuwens producten aan het assortiment betekent voor ons dat wij een nóg completer pakket aan onze klanten kunnen bieden.”