Halter LoadAssistant op Fastems Open Huis

0

Op 29 en 30 mei organiseert Fastems Systems in Issum (net over de Nederlandse grens) haar open huis. Bezoekers krijgen tijdens dit event een compleet beeld van de mogelijkheden rondom productieautomatisering. Halter is hierbij aanwezig en presenteert de verschillende versies van haar universele automatiseringsoplossing voor CNC-machines.

Tijdens het open huis van Fastems Systems in Issum presenteert Halter CNC Automation de verschillende modellen van haar beladingsrobot, is er gelegenheid een kijkje te nemen in het Technology Center en kan de productie van de Halter LoadAssistant bekeken worden. De LoadAssistant is een universele automatiseringsoplossing voor het be- en ontladen van draai- en freesmachines en is geschikt voor CNC-machines van alle fabrikanten.

LoadAssistant modellen
De Halter LoadAssistant is als “Universal”, “S-180” en “S-230” leverbaar. Alle modellen hebben een roterende laadtafel voor de werkstukken. De Universal uitvoering is ontworpen voor rechthoekige- of ronde werkstukken met een afmeting van 10 mm tot 230 mm en is geschikt voor zowel draai- en freesbanken. De modellen S-180 en S-230, zijn beladingsrobots voor freeswerkstukken tot een (kant)lengte van 180 mm en voor draaiwerkstukken tot een diameter van 230mm. Voor alle Halter automatiseringssystemen geldt dat ze eenvoudig te bedienen zijn en de mogelijkheid hebben om als mobiel, verplaatsbaar systeem flexibel op meerdere machines ingezet te worden.
Bezoekers van het Fastems Open House krijgen uitgebreide informatie over de productie van de LoadAssistant op de productielocatie in Issum. Bovendien zullen de voordelen van de automatiseringsoplossingen worden gedemonstreerd aan de hand van praktische voorbeelden op verschillende CNC-machines.

Partners
Naast Halter CNC Automation behoren ook andere bedrijven tot de exposanten, waaronder Schunk, Heidenhain en Kuka. Het evenement wordt aangevuld met lezingen door bedrijven zoals Rolls-Royce en Allmatic. Voor meer informatie over en gratis aanmelding voor het Fastems Open House, klik hier.