Hartholt sterk in aandrijf- en besturingstechniek

0
48

Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt levert een waardevolle bijdrage aan het behalen van de zakelijke doelstellingen van haar klanten. Dit doen het in Dalfsen gevestigde bedrijf door middel van het aanbieden van innovatieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van aandrijvingen en besturingen.

 Als leverancier van onder andere MecVel, Radia en Fuji levert Hartholt een breed scala aan elektrocilinders, elektromotoren en frequentieregelaars. Op het gebied van besturingstechniek is Hartholt de specialist voor onder andere vacuümtechnologie, drink- en/of afvalwaterbehandeling, lier & kaapstander besturingen, test- en researchopstellingen, biomassa verwarmingsketel en meer.

Door jarenlange ervaring heeft Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt de expertise in huis om uw machinebesturing ‘onder 1 dak’ van opdracht tot overdracht uit te voeren. Denk hierbij aan:  ontwerpen, schema’s maken, bouwen van besturing/paneel, software (plc), installeren, testen in bedrijfstellen en beheer op afstand. “Wij richten ons op energiezuinige- en geld besparende installaties. Als specialist weet Hartholt dat voor uw toepassing een juiste selectie en dimensionering erg belangrijk is. Samen met u komen wij tot de juiste oplossing!”

Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt, stand 501